Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret" by Hermann Aistrich " eBook PDF Kindle ePub Free

Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret
  • Author : Hermann Aistrich
  • Release Date : January 29, 2020
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,Religion & Spirituality,Christianity,Judaism,Religion,
  • Pages : * pages
  • Size : 2375 KB

Description

TÀmÀ kirja on tehty pÀÀasiallisesti Friedrich Weinrebin kirjaan Schöpfung im Wort perustuen (1994). Se kÀsittelee koko Tooran eli viisi Mooseksen kirjaa juutalaisen perimÀtiedon mukaan. Kirja sisÀltÀÀ myös heprean kielen erikoispiirteet ja juutalaiseen perimÀtietoon kuuluvan numerologian.



Friedrich Weinreb löytÀÀ rakkaudesta Raamattuun ihmeen tuntemansa muinaisjuutalaisen perimÀtiedon avulla. Ihme on kaiken sisÀltÀvÀ Raamatun kielen struktuuri, eli Sanan sisÀinen rakenne.

Raamatun lukemiseen ja ymmÀrtÀmiseen tÀmÀ juutalainen perimÀtieto on osoittautunut hyvin hyödylliseksi, paljastaahan se Raamatun sanoman sisÀisen rakenteen ja nÀin Sanan voima ja syvempi merkitys korostuvat.

Kun halusin tehdÀ tÀmÀn tÀrkeÀn tiedon tunnetuksi Suomessa, kÀÀnsin omat saksankieliset muistiinpanoni Weinrebin kirjoista suomeksi, ja ne ovat siten pohjana Raamattu-kurssilleni. TÀmÀ kirja perustuu siis pÀÀasiallisesti yli 900-sivuiseen Schöpfung im Wort (suomeksi Luomakunta Sanassa) kirjasta tehtyihin muistiinpanoihini.


Free PDF Books "Kristillisyyden ja juutalaisuuden yhteiset juuret" Online ePub Kindle